Saturday, January 10, 2009

A song that keep remind me to her.....

Wanita Yang Kau Pilih
Rossa


malam selalu panjang
di waktu aku merindukanmu
kau bisa menjaga aku
hingga diriku merasa teduh

aku seperti kamu
menginginkan dan memerlukanmu
karena kita tak mampu
untuk selalu pergi menjauh

reff: kau jadikan aku ini
wanita yang kau pilih
untuk jadi kekasihmu

dan kau pun tlah aku minta
setia sepertiku
hingga waktunya tiba

aku percaya penuh
kau kan buatku bahagia
karena cinta tercipta
datangnya dari dalam hatiku

ari sabtu, ape aku buat?? huhu(gile bapak boring...)

sedor xsedor lg setahun aku blaja.. 2 pn kalo aku brjaya x extend sem la....(T_T)..
ari ni aku xde keje melain kn meng'format' PC membe aku.. agak tensen la bile format PC desktop xde CD driver.. kalo ade, mmg naseb baek la. kalo xde, mencari la aku kt tenet.. ptt setel petang ni, tp ape aku buat? tulis blog.. keh3.. xpela, bukan susah pn nk format PC. 2 pn tinggal lg 1 driver je xjmpe.. dh jumpe kang, setel mslh.. malam plan kuar g semban dua ngn zarip n amin, pastu g kenduri umah zaty.. kalo aku rajin, sok aku upload la pic. korang mst suke tgk pic kn?kn? lg2 yg bekaler2 2. Xp .sok plak g mandi air tejon.. hohoho.. gile best.. aku nk release tensen.. mau tido dlm air.. (x_x)

Friday, January 9, 2009

well... 9 jan 2009, the beginning of my blog...(some kind like diary i guess...)huhu

aku dh lame xwat diary, so mende alah ni maybe akan jadi dairy umum bg aku.. dan bagi sesiape yg membace 2, ini la diri aku. kepale aku ni xbtol cket.kdg2 aku seryes, kdg2 aku jd maniac.. Xp.
so agak2 korang cm saket mental bace artikel aku ni, bawak2 la jumpe yg pakar ye.. kang ade yg sasau, korang gak yg susa.. hehe. mostly aku jd maniac ar, suke gelak, sebab nye? besttt.. ehehe.. saje nk menghepy kn diri. even aku ade masalah pn aku akan cube gelak.. ok x? hehehe..

ari ni aku xpegi memane, ade keje nk buat.. huhu

tentang empunya blog

My photo

Universal, sometimes quite mysterious kind of guy, and some other time can be extremely loud. especially laughing. could be annoying type of guy to some person. easily get along with people, and really sensitive person.

Sahabat